Lipanj 23, 2021, 07:19:18Najnoviji Član: Iriszaro

Autor Tema: Land of Magic Mini Championship, 19. 03. 2011.  (Posjeta: 8734 )

Offline Luka

 • Trade Count: (48)
 • Primus
 • ****
 • Postova: 1,811
 • Karma: +171/-136
 • Proud member of "Vrba_7 Ripping School" =)
Land of Magic Mini Championship, 19. 03. 2011.
« : Ožujak 21, 2011, 18:13:16 »
Budim se ujutro, spremam se i čekam starog da dođe. U autu pišem decklistu. Dolazim do LoM-a oko 15 do 10, nabavljam si 1 Prison i posuđujem si 2nd, dovršavam listu i prijavljujem se. Prije početka turnira još razgovaram malo s Varaždincima i s Leškovićem kad dođe. Dobivam Turbo Pack i otvaram već 3. Chaos Sorcerera. Ubrzo počinje 1. runda.

1. runda:  Ja (Disaster Dragon) vs. Ivan Zvonimir Popović (Zombie)
        1. duel:  Povlačim ne baš najbolje te on kontrolira cijeli duel. Pred kraj runde on ima 2-3 setane, Solidarity aktiviran i Il Bluda i Pyramid Turtle face up na polju, a ja Delta Flyera face up i setani Solemn Warning. Moj turn: summonam Wyverna ili Blizzard Dragona (ne sjećam se točno), summon prolazi i ja pokušavam dovesti BRD-a i počistiti polje, ali dobivam MBaaS. Držim se još 2-3 poteza, ali se ne uspjevam izvuči.

        Side deckam i poćinjemo 2. duel.

        2. duel: Krečem prvi. Dobro povlačim, a on loše. Drži se neko vrijeme, ali ga dobivam bez večih problema.

        3. duel: Ovaj duel je bio sličan drugom. Ja kontroliram igru i na kraju mu blockam Gorza Koa'ki Meiru Drago-om i dobivam.

1:0. Dobar početak.

 2. runda: Ja (Disaster Dragon) vs. Fabijan Pavlović (JunkWare)

   1. duel: Dobivam na kocki i počinjem prvi. Povlačim jako loš hend: 2 Red-Eyes Darkness Metal Dragon, Light and Darkness Dragon, Burial from a Different Dimension, Torrential Tribute i Dimensional Prison. Setam TT i Prison i endam. On summona Cyber Valley-a koj dobiva TT, seta s/t i enda. Moj turn. Vučem Future Fusion (taj topdeck me spasio u toj rundi). Aktiviram ga i bacam 2 Wyvern-a, REDMD-a, Totem-a i PMD-a. U end fazi remuvam 1 Wyvern-a da ss-am REDMD-a koji dobiva TT. Njegov potez. Summona Doppelwarrior-a, a ja uzimam malo vremena da pročitam te napada. Aktiviram Prison te on seta s/t i enda. Moj turn. U standby phase-u ss-am Totem Dragona, remuvam ga za ss REDMD-a, njegovim effectom dovodim Wyverna te ga remuvam za 2nd REDMD-a te njegovim effectom dovodim PMD-a na što on chaina MST na moj Future Fusion. Nakon toga on zbroji napade te vidi da mi je dosta za game te kupi karte.

   Oba side deckamo i krečemo sa sljedečim duelom.

   2. duel: Ne sječam se baš tjeka ove runde, ali on mi u jednom trenutku dovodi Junk Warrior-a  sa 3100 ATK, a ja ne uspjevam povući ništa što bi ga moglo rješiti te gubim.

   3. duel: Na početku ove runde uspjevam uspostaviti nekakvu kontrolu, ali mi on dovodi Junk Destroyer-a te mi ubije monstera i setani Prison i ja se poslije toga ne uspjevam vratiti u igru. Gubim.

   1:1. Nije baš po mojem očekivanju, ali tješim se time da je to ipak Fabijan (xD).

3. runda: Ja (Disaster Dragon) vs. Davor Jevrosimov (Gladiator Beast)

   Kada sam vidio s kim igran nisam baš bio sretan jer znam da karta GB-ove, a njih ne volim jer previše setaju.

   1. duel: Ne uspjevam zadržati monstera na polju, a on još k tome ima i Dimensional Fissure pa ne uspjevam niti dobiti monstere u grave te gubim.

   Oba side deckamo i krečemo u 2. duel.

   2. duel: Opet mi dovodi Dimensional Fissure na polje, ali se uspjevam rješiti i vratiti se u duel. Rebornam njegovog Dariusa i nekoliko poteza ga ubijam s njim i štitim ga trapicama. On ostaje na 1000 lp-a, napadam ga s Dariusom za game i dobijem Shrink. -.-' Poslije toga mi uspjeva rješiti Dariusa, ali ja dovodim REDMD-a kojeg on ne uspjave rješiti te se brani samo. Zadnji potez je on imao 1 setanog i 1 face up deff GB-a i setanu kartu, a ja REDMD-a. Aktiviram Dark Hole koji prolazi, summonam Dread Dragona i napadam za game.

   3. duel: Uspjevam uspostaviti kontrolu unatoč njegovom punom backrowu te ga ubijam s monsterima tipa Wyvern i Blizzard Dragon koje on ne uspjeva rješiti. Ostajemo zadnji igrati te večina igrača gleda duel. On ostaje na 400 lp-a, a ja na 2600. On ima 1 s/t i prazan hand, a ja imam u handu Totem Dragona. Moj potez. Vučem Solemn Warning, summonam Totema napadam za game i dobijem Shrink. -.-' Setam Warning i endam. On vuče Solemn Judgement te ga dobivam napadom Totema.

   2:1. Sretan sam jer sam dobio Jevrosimova. Odma nakon kraja ovog duela počinje nova runda.

4. runda: Ja (Disaster Dragon) vs. Mate Bratović (Herald)

   Pokušavamo započet s rundom, ali Zvonko dolazi do nas i po deckove za deck check. Pregledava nam deckove 11 minuta te veli da poslije time-a imamo još dodatnih 11 minuta za dovršiti, ali nam to nije bilo potrebno jer Wu-Lord dobiva game loss zbog random karti koje su mu odvajale Main, Extra i Side deck. Iako je ova odluka meni puno pomogla ne slažem se baš s njom.

   Duel: On meni u svojem 1. turnu dovodi Herald of Perfection na polje, ali ja uspjevam pozvati RDA te mu ubijam Heralda, aktiviram Future Fusion i Monster Reborn na REDMD-a koji mi dovodi Koa'ki Meiru Drago-a. On pokušava povuči Dark Hole, ali mu ne uspjeva te pokuplja karte.

   3:1. Još jedna pobjeda i u top 8 sam sigurno.

5. runda: Ja (Disaster Dragon) vs. Josip Lešković (X-Saber)

   1. duel: Ovaj duel on kontrolira igru totalno. Ja se branim, ali na kraju zabršavam na 0 lp-a dok je on još na 8000.

   Oba side-amo te krečemo u 2. duel.

   2. duel: Ovaj duel je bio sličan prvom samo što sad ja kontroliral igru dok se on brani te on završava na 0 lp-a dok sam ja još full.

   3. duel: Oba povlačimo podjednake hendove te se ubijmo malo po malo, ali moj Dark Hole preko njegovog Brionaca i još 2 X-Sabera presuđuje u moju korist te dobivam.

Dolazi konačan poredak prije topa te sam 5, a ostali Varaždinci nisu upali. Tjekom pauze nabavljam neke karte te me Klompa gnjavi za duel da vidi kako bude to izgledalo, ali ja nisam imao volje te ga odbijam. xD Nakon pauze kreće top 8.

Top 8: Ja (Disaster Dragon) vs. Filip Golac (Machina Gadget)

   Pregledavamo deck liste te krečemo s duelom.

        1. duel: Kontroliram igru od početka. Kod situacije kada je imao 4700 lp-a, bio je njegov potez te je imao Jinzo Returnera u napadu, a ja Future Fusion (sljedeči potez mi je dolazio Five-Headed) i setanu kartu. On igra Pot of Duality te nakon kračeg razmišljanja uzima Giant Trunade da bi mi vratio Future Fusion u ruku što bi sprječilo masovno gubljenje lp-ova sljedeči potez, ali on zaborabvlja odigrati Giant Truade te samo seta s/t. U mojem potezu mi dolazi Five-Headed Dragon te mu ubija Jinzo Returnera. On ostaje na 300 lp. Sljedeči potez mi odigrava Giant Trunade te Five-Headed umire, ali bilo je prekasno i sljedeći potez ga dobivam.
Sideamo oba i krečemo u 2. duel.

        2. duel: Kontroliram igru od početka, imam odgovor na sve što on pokušava napraviti i pobjeđujem ga bez problema. Jedina primljena šteta je bila od Jinzo Returnera koji me napao direktno.

Vidim da igram protiv Jetona i znam da igra neke lude Machine bez Gadgeta s Anti Meta shitovima nutra što mi se baš ne sviđa.

Top 4: Ja (Disaster Dragon) vs. Jeton Fejza (Anti Meta Machine)

   Pregledavam deck vistu i vidim da nema Thunder Kingova što mi se sviđa, dobivam na kocki i krečem 1.

   1. duel: Kontroliram igru, ubijam mu sve što uspije spustiti i na kraju dobivam bez večih problema s 4000 lp-a jer sam platio za Solemn Judgement.

   Oba sideamo i krečemo.

   2. duel: Ovaj duel je potpuna suprotnost prvom duelu. On kontrolira igru. Reborna mi mojeg Wyverna te ja missplayam i ne igram Warning te me ubija s njim. + još dobivam 2 Chivalry-a preko Masked Dragona i Dread Dragona i to me ubija. Ne uspjevam se nikako izvuči. Gubim.

   3. duel: Ovaj je bio dosadan. Bili smo oba podjednaki. Ubijali smo se malo po malo i na kraju konačno dobivam jer je on imao Spirit Reapera i mojeg REDMD-a u napadu s malo lp-a, a ja sam pozvao REDMD-a i PMD-a i napao s oba po Reaperu što mi je bilo dosta za game.

   Ulazim sretan u finale i vidim da kartam protiv GB-ova.

Finale: Ja (Disaster Dragon) vs. Karlo Krile (Gladiator Beast)

   Pregledavamo deckliste i krečemo s duelom.

   1. duel: Uspjevam se naswarmati brzo i zakontrolirati poljem. U prvih nekoliko poteza odigravam sva 3 Gold Sarcophagusa. On se samo brani nekoliko poteza, ali ga dobivam bez problema.

   2. duel: Ovaj duel počinje dobro za mene. Igram Sarcophagus na Future Fusion, ali potez prije nego što bi mi on trebao doči u hand dobivam Dimensional Fissure i spusti mi par monstera. Ja se branim, ali nisam znao da kad Bookam Dariusa koji je digao GB-a taj GB ne odlazi u deck natrag nego da dobiva svoj effect natrag. Nakon toga se ne uspjevm više vratiti u duel i gubim.

   3. duel: Ovaj duel je bio sličan prvom. Brzo se naswarmam i imam odgovor na sve što pokušava te brzo dobivam.
Zvonko mi daje nagrade. Svi me gnjave za Warning jer znaju da imam 1 viška. Govorim da nije još na trade. Nakon nekog vremena stari dolazi po mene i odlazim doma.

Decklista (Disaster Dragon):

Main deck (40):

Monsters (20):

3 Red-Eyes Darkness Metal Dragon
3 Red-Eyes Wyvern
2 Koa'ki Meiro Drago
3 Masked Dragon
1 Exploder Dragon
1 Totem Dragon
1 Dread Dragon
1 Delta Flyer
2 Blizzard Dragon
1 Light and Darkness Dragon
1 Prime Material Dragon
1 Vice Dragon

Spells (11):

1 Future Fusion
3 Gold Sarcophagus
2 Mystical Space Typhoon
1 Giant Trunade
1 Book of Moon
1 Burial from a Different Dimention
1 Monster Reborn
1 Dark Hole

Traps (9):

2 Solemn Warning
1 Solemn Judgement
2 Bottomless Trap Hole
2 Dimensional Prison
1 Torrential Tribute
1 Mirror Force

Extra deck (15):

1 Five-Headed Dragon
1 Chimeratech Fortress Dragon
1 Red Dragon Archfiend
1 Scrap Dragon
1 Colossal Fighter
1 Dark End Dragon
2 Stardust Dragon
1 Gungnir, Dragon of the Ice Barrier
1 Black Rose Dragon
1 Exploder Dragonwing
1 Ancient Fairy Dragon
1 Iron Chain Dragon
1 Brionac, Dragon of the Ice Barrier
1 Ally of Justice Catastor

Ovo je moj prvi report i znam da je crap, al svejedno. Budite blagi. xD Pozz do sljedečeg puta.
                                                                                                           Luka.
« Zadnja izmjena: Ožujak 23, 2011, 13:37:43 Luka »
My Have/Want List

Proudest member of "JU NUB™" Club!!!

SPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

Nemoj biti G kad mozes biti C!


Offline OutlandSucks.

 • Trade Count: (59)
 • Primus
 • ****
 • Postova: 1,347
 • Karma: +261/-117
 • Wizzzzzz.
Re: Land of Magic Mini Championship, 19. 03. 2011.
« Odgovori #1 : Ožujak 21, 2011, 18:49:04 »
Dajem 9/10.
Pregledno, gramatički točno(od oka valjda)
Sve u svemu odlično napisano.
9 je zato što nismo nabacali koju partiju. :P
SIGNATURE!

Offline Luka

 • Trade Count: (48)
 • Primus
 • ****
 • Postova: 1,811
 • Karma: +171/-136
 • Proud member of "Vrba_7 Ripping School" =)
Re: Land of Magic Mini Championship, 19. 03. 2011.
« Odgovori #2 : Ožujak 21, 2011, 18:51:28 »
Dajem 9/10.
Pregledno, gramatički točno(od oka valjda)
Sve u svemu odlično napisano.
9 je zato što nismo nabacali koju partiju. :P

Hvala, hvala. ;)
Haha. mogo si se javit pa bi odigrali koju.:P
My Have/Want List

Proudest member of "JU NUB™" Club!!!

SPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

Nemoj biti G kad mozes biti C!


Offline OutlandSucks.

 • Trade Count: (59)
 • Primus
 • ****
 • Postova: 1,347
 • Karma: +261/-117
 • Wizzzzzz.
Re: Land of Magic Mini Championship, 19. 03. 2011.
« Odgovori #3 : Ožujak 21, 2011, 18:52:19 »
Hvala, hvala. ;)
Haha. mogo si se javit pa bi odigrali koju.:P
Bit će prilika.
Čestitam još jednom, i svaka čast na reportu. ;D
SIGNATURE!

Offline Luka

 • Trade Count: (48)
 • Primus
 • ****
 • Postova: 1,811
 • Karma: +171/-136
 • Proud member of "Vrba_7 Ripping School" =)
Re: Land of Magic Mini Championship, 19. 03. 2011.
« Odgovori #4 : Ožujak 21, 2011, 18:54:00 »
Bit će prilika.
Čestitam još jednom, i svaka čast na reportu. ;D

Znam da će bit. Samo velim da da si se javio da bi kartali. ;)
Hvala i hvala. :)
My Have/Want List

Proudest member of "JU NUB™" Club!!!

SPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

Nemoj biti G kad mozes biti C!


Offline Ivek7

 • Trade Count: (47)
 • Legend
 • *****
 • Postova: 2,605
 • Karma: +312/-284
Re: Land of Magic Mini Championship, 19. 03. 2011.
« Odgovori #5 : Ožujak 21, 2011, 18:57:30 »
Super report, 10/10.

Offline Chaos D.A.D.

 • Battle group
 • Trade Count: (35)
 • Monarch
 • **
 • Postova: 598
 • Karma: +64/-44
 • Clara pacta, boni amici.
Re: Land of Magic Mini Championship, 19. 03. 2011.
« Odgovori #6 : Ožujak 21, 2011, 19:05:25 »
Nije loše za prvi put 9/10
Chaos .D.A.D. Have/Want Lista
Twilight Deck

D_o Isso Miki! al' ste ga zaspamali  :o  a nitko na moj post odgovorio nije ... pa u pritvor uz Sanadera ću vas sve, Maajke mi, e . Tko je moderator ovdje, pitam tko !? Sad ću da ga .!.
Ajmo trebamo novih ljudi za borbu, svi su dobrodošli, ako imate kakvih pitanja slobodno pitajte:
http://www.erepublik.com/en/referrer/Sokol29

Offline raviel

 • Trade Count: (179)
 • Legend
 • *****
 • Postova: 3,894
 • Karma: +251/-174
Re: Land of Magic Mini Championship, 19. 03. 2011.
« Odgovori #7 : Ožujak 21, 2011, 19:16:58 »
Čestitke još jednom na prvom mijestu. Uz par sitnih preinaka moglo je biti i bolje no svejedno   10 / 10  ;)
They who know shall remember the Legend .

Offline JunK DestroyeR

 • Moderator
 • Trade Count: (37)
 • Master
 • ***
 • Postova: 907
 • Karma: +100/-135
Re: Land of Magic Mini Championship, 19. 03. 2011.
« Odgovori #8 : Ožujak 21, 2011, 19:34:55 »
Ljepo i pregledno pročitao sam sve :) 10/10
WANT:

2x Evolzar Dolkka/Laggia
1x Rescue Rabbit
1x Emergency Teleport (Ultra rare)
1x Mind Control (Super rare/Gold rare)

JunK DestroyeR Have/Want Lista
PRODAJEM:

http://www.forum.yugioh-planet.net/index.php?topic=15592.msg276495#new

Offline Pickle

 • Trade Count: (0)
 • Novi igrač
 • Postova: 26
 • Karma: +0/-3
 • Personal text.
Re: Land of Magic Mini Championship, 19. 03. 2011.
« Odgovori #9 : Ožujak 21, 2011, 19:41:01 »
Odlicno , lako se cita , za prvi put great. 10/10
« Zadnja izmjena: Ožujak 23, 2011, 10:07:50 Pickle »

Offline Wu-Lord

 • Trade Count: (4)
 • Master
 • ***
 • Postova: 881
 • Karma: +73/-139
 • IT'S OVER 9000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Land of Magic Mini Championship, 19. 03. 2011.
« Odgovori #10 : Ožujak 21, 2011, 19:48:14 »
Nice :D 10/10

Najrade bih zapalio sve RDA-aove i Dragoe

Offline Luka

 • Trade Count: (48)
 • Primus
 • ****
 • Postova: 1,811
 • Karma: +171/-136
 • Proud member of "Vrba_7 Ripping School" =)
Re: Land of Magic Mini Championship, 19. 03. 2011.
« Odgovori #11 : Ožujak 21, 2011, 19:50:22 »
Hvala svima. ;)

Čestitke još jednom na prvom mijestu. Uz par sitnih preinaka moglo je biti i bolje no svejedno   10 / 10  ;)

Hvala. Uvjek može bolje, ali sam ja za 1. put sasvim zadovoljan s tim kaj sam napisal.:)
Nice :D 10/10

Najrade bih zapalio sve RDA-aove i Dragoe

Tnx. Hahaha. Samo daj! xD Hahahahaha. :D

My Have/Want List

Proudest member of "JU NUB™" Club!!!

SPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

Nemoj biti G kad mozes biti C!


Offline Mono 11

 • Moderator
 • Trade Count: (0)
 • Legend
 • *****
 • Postova: 3,706
 • Karma: +360/-426
Re: Land of Magic Mini Championship, 19. 03. 2011.
« Odgovori #12 : Ožujak 21, 2011, 19:54:24 »
9/10

Super. =)

Offline roverandom

 • Moderator
 • Trade Count: (102)
 • Primus
 • ****
 • Postova: 1,047
 • Karma: +267/-59
 • ritam nema mana
  • Last.fm
Re: Land of Magic Mini Championship, 19. 03. 2011.
« Odgovori #13 : Ožujak 21, 2011, 20:25:20 »
9/10 - jedino bodu u oči : "sljedečim i krečemo ( 5-6 puta xD )"  :)

čestitam na osvojenom prvom mjestu ;)
Gear Crush krade karte i laže. Ne vjerujte mu.
Offline Luka

 • Trade Count: (48)
 • Primus
 • ****
 • Postova: 1,811
 • Karma: +171/-136
 • Proud member of "Vrba_7 Ripping School" =)
Re: Land of Magic Mini Championship, 19. 03. 2011.
« Odgovori #14 : Ožujak 21, 2011, 20:34:01 »
9/10

Super. =)

Hvala.:)

9/10 - jedino bodu u oči : "sljedečim i krečemo ( 5-6 puta xD )"  :)

čestitam na osvojenom prvom mjestu ;)

Hvala na ocjeni, a i na primjedbi. Inače sve pišem sa "č" i onda iz navike stavio to. Kad budem imal volje ispravil budem. ;)
Hvala.:)
My Have/Want List

Proudest member of "JU NUB™" Club!!!

SPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

Nemoj biti G kad mozes biti C!