Yugioh Planet

Yu-Gi-Oh! TCG - Public => Deck Garage => Autor teme: Aryhoepel - Siječanj 15, 2022, 06:49:49

Naslov: adidas nmd schoenen
Autor: Aryhoepel - Siječanj 15, 2022, 06:49:49
Kod nas de samenwerking tussen Superstar 80s en Campus-modellen, werken NEIGHBORHOOD en adidas opnieuw samen aan een NMD_R1-silhouet met een vintage esthetiek. Dankzij de oprichter en CEO van NEIGHBORHOOD, Shinsuke Takizawa, hebben we gedetailleerde foto's in de hand van de aanstaande samenwerking. De schoen heeft het gebreid bovenwerk met adidas nmd schoenen sale (https://www.aknitsale.com/nmd) het zwarte paisley-print, in contrast met de veters met stippen. Andere ontwerpdetails zijn de tekst 'NEIGHBORHOOD' op een voorvoetblok, suède overlays, het verouderde tussenzool en BOOST-demping.

Een paar maanden geleden deelden we een afbeelding van Pharrell's aanstaande Billionaire Boys Club x adidas Originals Hu NMD. Nu bevestigt BBC officieel dat de drie silhouetten binnenkort als een pakket zullen verschijnen. Het oorspronkelijk geplaagde ontwerp heeft een roze en paarse colorway. Als je een optie wilt met meer ontspannen kleuren, bieden de merken ook een silhouet aan met wit, geel en rood. Het model wordt ook geleverd met de woorden "HEART" op één sneaker, terwijl de andere "MIND" leest. Beide Hu NMD-ontwerpen worden geleverd met witte vetersystemen. adidas nmd dames (https://www.aknitsale.com/nmd) Om het product-range af te ronden, is de Tennis Hu.

Voordat die Nintendo 64 Air Max 97's afgelopen juli een internet braken, had adidas hun eigen low-key console-drop van de YUNG-1. Hoewel het niet helemaal de aandacht kreeg die de Swoosh-drop kreeg, bewogen de eenheden goed, en naar mijn mening is een niet alleen een mooiere weergave, maar ook het van hogere kwaliteit. Nu is het terug voor degenen onder jullie die het gemist hebben - of voor degenen die adidas yung 1 heren sale (https://www.aknitsale.com/yung/yung-1) willen verdubbelen - met adidas. com die gisteren laat paren liet vallen in een grote run. Dankzij het ontwerpethos uit de jaren 90 van de YUNG-1 voelt deze release erg organisch aan.

Yung 96 van adidas Originals komt samen in twee nieuwe kleurstellingen. De dikke sneaker-optie die eerder in "Cloud White or Crystal White" viel, adidas yung 96 heren (https://www.aknitsale.com/yung/yung-96) wordt nu ondergedompeld in "White / Orange" en "White / Black". Beide plectrums hebben een gelaagd bovenwerk en een vergrote buitenzool die doet denken aan de jaren '90. De eerste nieuwe aankomst "Wit/Oranje" omvat oranje tinten aan de voor-, zijkant en achterkant van het ontwerp.