Prosinac 08, 2022, 16:48:45Najnoviji Član: rodeoneerer

Autor Tema: nike blazer low platform  (Posjeta: 389 )

Offline iyn4y0ro

  • Trade Count: (0)
  • Novi igrač
  • Postova: 3
  • Karma: +0/-0
nike blazer low platform
« : Siječanj 05, 2022, 02:00:03 »

Nike bringer nike sko mænd moderne komfort til 70'erne i en sneaker, der opdaterer sine klassiske basketballvibes med førsteklasses underfodsdæmpning og et blødere interiør. Foliestemplede detaljer på hælen mindes skoens debut i 1973 og begejstrer dens sneakerhead-fans.

Den Tokyo-baserede kunstner og billedhugger Mayumi Yamase, sammen med Nike for hendes bud på Air Force 1 Flyleather og Blazer Low Flyleather. nike blazer low platform Yamase, der er kendt for sine tegninger og malerier af komponerede eller farver og organiske former, injicerede sin unikke æstetik ved at tilføje en håndlavet følelse til de klassiske silhuetter. Inspireret af lokale parker byder kollektionen på akvarel og trådende visuals af organiske formationer, der repræsenterer naturlige elementer.

Til Air Force 1 Flyleather stryges skoen i nuancer af Crimson Bliss og Signal Blue langs den øverste fod og med lignende strøg i stedet for branding skomarkets på pløsmærket, indersålen og hælfligen. Turf Orange og Copa farver omgiver Blazer Low Flyleather på samme måde som Air Force 1, med begge silhuetter ledsaget af tilpasset emballage.

Som antydet af navnet, kommer Nikes "Toasty"-kollektion i tide til sweatervejr, da den omfavner hygge og varme toner - alt imens den bruger bæredygtige materialer.nike sko sort Quiltede, genbrugte tekstiler i "Rattan" og "Brown Kelp" konstruerer sidesiden, mens den mediale side vælger en lignende tilgang, men i "Rattan" og hvid. Denne lateral-side-versus-medial-side-stil gentages også af ruskindsprofilen Swooshes, som enten er i lys beige eller orange. For at holde tingene toasty, påføres fleecematerialer på indersålen og under pløsen. En orange etiket, der læser "TOASTY" og har "Move To Zero" Pinwheel-logoet er syet på indersålen for at runde looket af.

https://www.skomarkets.com/