Ova tema ja namijenjena da na njoj pišete pritužbe na postojeća događanja u Hrvatskoj.
Što znači, samo pritužbe na događanja koja se već događaju.
Što opet znači da na poruke oblika "Zašto nema događanja u XY mjestu" ili "Postoje li kakva događanja u XY mjestu" ili "Kada su događanja u XY mjestu", neću odgovarati, te ću te poruke biti brisane.
Kada pišete svoju pritužbu ovdje, obavezno navedite grad na koji se pritužba odnosi, na koji tip događanja imate pritužbu (turnir ili liga ili nešto treće), ako znate ime voditelja događanja napišite i njega, nadalje napišite da li se vaša pritužba odnosti na točno određeno događanje (u tom slučaju navediti događanje, datum događanja, vrijeme događanja, grad događanja i voditelja događanja ako ga znate) ili se odnosi na neki tip događanja općenito (u tom slučaju navedite samo tip događanja, grad, te ime voditelja ako ga znate), te na kraju napišite svoju pritužbu koliko opširno želite.
Primjer pritužbe:
Grad: Zagreb
Tip događanja: turnir za mlađe
Ime voditelja: Zvonko Ivić
Tip pritužbe: Određena pritužba na turnir 20.9.2009 (nedjelja) u 11.30h (ako je općenita pritužba, napišite samo "Općenita pritužba")
Opis pritužbe: Smeta mi što je bla bla bla ...
Nadalje, bilo kakav spam na ovoj temi će se oštro kažnjavati.
Na ovoj temi pravo pisanja imaju samo onaj tko je pritužbu napisao (i samo u svezi te pritužbe), voditelj na kojega se pritužba odnosi (molio bih voditelje da budu aktivni po ovom pitanju), te ja.
Ako je jedan korisnik već naveo pritužbu na neko događanje, drugi korisnici nemaju pravo tu optužbu potvrđivati, slagati se s njome ili neslagati se s njome, tj. na bilo koji način iznijeti svoje mišljenje o toj pritužbi, kao niti objaviti novu pritužbu istog sadržaja za isto događanje.
Sve poruke korisnika koji se ne drže ovih pravila, će biti smatrane spamom, biti obrisane, a osobe koje su napisale te poruke će biti oštro kažnjavane.