Mislim da trenutno nemaju stalnu lokaciju jer imaju problema s prostorom.Najbolje da WD odgovori.
Mene zanima samo do koliko najčešće traje ovaj turnir utorkom u zagrebu??
Razlika između Honesta i Kaluta je ista kao razlika između njuba i PROa.
jučer je trajo do 7 i 15,ali bilo nas je 8 jer ljudi nisu znali da će Mrvičin umjesto Zvonka vodit,ali pretprošli utorak ti je trajo do 8,tak da si računaj tak negdje do 8-8 i 15.Hope I helped.
A koliki je upad i šta se otvara??
TSHD boosteri,20kn.
Hvala puno,sutra sam 99% tu...
Apparently winning a Duel doesn't cut it anymore,you have to piss off your opponent in the process.
Napisao sam ogroman post, onda ga pobrisao i svhatio da se može sažeti u dvije riječi. Glup si.
opet smo ja i moje machine gdje i ti bit će zanimljivijeofftopic: dolazim sutra ziher i ja(ovaj put nosim malo više rezervnih karata ako Elvis obet bude imao last minute deck xD )
dofuraj mi onaj stuff i daj potraži kaj još možda imaš od žaba i pogledaj kolko imaš mst-ova i heavya da mi giftaš par komada koji mi trebaju za deckove koje ću slagat,pogledaj malo one spaceship deckove i fish otk deck pa dofuraj kaj imaš od tog sutra da se dogovorimo za njih.
Revanš?
dns dođe moj prijatelj Marko meni:- Znaš da smo ja, Tino i Antonio jučer si pokazali k****.ja ono: