Yugioh Planet

Yu-Gi-Oh! TCG - Public => Events and Tournys => Autor teme: Xyster - Srpanj 14, 2019, 12:21:25

Naslov: Rising Rampage (RIRA) Release Celebration i Sneak Preview turniri
Autor: Xyster - Srpanj 14, 2019, 12:21:25
(https://i.imgur.com/N5MLppy.jpg)

Uskoro u prodaju dolazi nova edicija - Rising Rampage (RIRA), a uskoro će i igrači imati priliku igrati sa RIRA kartama i osvojiti boostere na svojim turnirima! Lokalni turniri dobiti će Sneak Preview turnire ili Release Celebration turnire (ovisno o tome što su voditelji odlučili) na kojima će se moći dobiti RIRA booster.

 
Release Celebration Turniri

Igrači plate 55 kn na upadu i pritom dobe 1 booster RIRA i promo kartu Tlakalel, His Malevolent Majesty (https://yugioh.fandom.com/wiki/Tlakalel,_His_Malevolent_Majesty). Turnir igraju s svojim deckom, te na kraju turnira se otvaraju dodatni boosteri RIRA i OTS Packovi, te pickaju karte prema poretku, kao i na regularnom turniru, te pobjednik dobiva playmat.
Dodatno, igrač može platiti 30 kn umjesto 55 kn, no tada prilikom prijave ne dobiva RIRA booster i promo kartu, te na kraju turnira ne može osvojiti playmat (u tom slučaju playmat ide prvom igraču po poretku koji je je platio 55 kn prilikom prijave).


Sneak Preview Turniri:

Igrači prilikom prijave plate 160 kn i za to dobiju 5 boostera RIRA i promo kartu Tlakalel, His Malevolent Majesty (https://yugioh.fandom.com/wiki/Tlakalel,_His_Malevolent_Majesty). Otvore tih 5 boostera i od karata iz njih slože deck s kojim igraju. Sve karte koje su otvorili ostaju njima. Moraju igrati s tim kartama koje su otvorili; ne smiju se mijenati s drugim igračima i tako složiti deck za ovaj turnir (poslije turnira se naravno mogu mijenjati). Na kraju turnira pobjednik dobiva playmat. Te na kraju turnira kao na normalnom turniru se pickaju karte prema poretku iz dodatnih boostera RIRA i OTS Pack boostera.


Raspored turnira (turniri će se održati na mjestu i u vrijeme regularnih lokalnih turnira):(https://i.imgur.com/cd05cQj.jpg)