Yugioh Planet

Yu-Gi-Oh! TCG - Public => Events and Tournys => Autor teme: Xyster - Travanj 27, 2019, 11:11:54

Naslov: Dark Neostorm (DANE) Release Celebration i Sneak Preview turniri
Autor: Xyster - Travanj 27, 2019, 11:11:54
Uskoro u prodaju dolazi nova edicija - Dark Neostorm (DANE), a uskoro će i igrači imati priliku igrati sa DANE kartama i osvojiti boostere na svojim turnirima! Lokalni turniri dobiti će Sneak Preview turnire ili Release Celebration turnire (ovisno o tome što su voditelji odlučili) na kojima će se moći dobiti DANE booster.

 
Release Celebration Turniri

Igrači plate 55 kn na upadu i pritom dobe 1 booster DANE i promo kartu Amphibious Swarmship Amblowhale (https://yugioh.fandom.com/wiki/Amphibious_Swarmship_Amblowhale). Turnir igraju s svojim deckom, te na kraju turnira se otvaraju dodatni boosteri DANE i OTS Packovi, te pickaju karte prema poretku, kao i na regularnom turniru, te pobjednik dobiva playmat.
Dodatno, igrač može platiti 30 kn umjesto 55 kn, no tada prilikom prijave ne dobiva DANE booster i promo kartu, te na kraju turnira ne može osvojiti playmat (u tom slučaju playmat ide prvom igraču po poretku koji je je platio 55 kn prilikom prijave).


Sneak Preview Turniri:

Igrači prilikom prijave plate 160 kn i za to dobiju 5 boostera DANE i promo kartu Amphibious Swarmship Amblowhale (https://yugioh.fandom.com/wiki/Amphibious_Swarmship_Amblowhale). Otvore tih 5 boostera i od karata iz njih slože deck s kojim igraju. Sve karte koje su otvorili ostaju njima. Moraju igrati s tim kartama koje su otvorili; ne smiju se mijenati s drugim igračima i tako složiti deck za ovaj turnir (poslije turnira se naravno mogu mijenjati). Na kraju turnira pobjednik dobiva playmat. Te na kraju turnira kao na normalnom turniru se pickaju karte prema poretku iz dodatnih boostera DANE i OTS Pack boostera.


Raspored turnira (turniri će se održati na mjestu i u vrijeme regularnih lokalnih turnira):(https://i.imgur.com/lEXkHrT.jpg)