Yugioh Planet

Yu-Gi-Oh! TCG - Public => Deck Garage => Autor teme: d0m3h1ktv - Studeni 01, 2016, 19:21:11

Naslov: Trebam pomoc oko decka !?
Autor: d0m3h1ktv - Studeni 01, 2016, 19:21:11
Ovako, radio, poceo sam ponovno igrat yugioh s time da sam karte prodao, zelio bih opet neki deck da se malo zezam, pa mi treba pomoc oko toga... prije sam igrao chaos dragonse, ali kako vidim izasle su nove karte i oni su se jako izmjenili, extra deckovi su jako skupi, a nebih ulagao puno, samo tu i tamo da odigram koju... Dao bih nekih 60-80 € za deck i trebam vasu pomoc, od kud da nabavim, sa kojeg sitea, na koji nacin i tako... Volio bih deck sa puno special summona i OTK, ali mi je problem od kud da nabavim, postarina ili da kupim 3x structure pa da sastavim nesto sa dodatcima jos nekih karata i tako... Uglavnom zelio bih deck nabavit povoljno i sa sigurnoscu...
Naslov: Odg: Trebam pomoc oko decka !?
Autor: railz0 - Studeni 03, 2016, 19:49:04
en.yugiohcardmarket.com je najbolji za online kupnju karata, veći je problem odlučit se za deck koji ćeš igrat. Ako ima localsa u tvom gradu, odi vidjet što se nudi. Nemoj da ti ljudi prodaju smeće poput Qliphorta i Volcanica.

Meta sad ti je Burning Abyss Phantom Knights, ABC, Metalfoes te razne pendulum varijante. Od toga su u pravilu Metalfoesi i pendulum varijante deckovi s najboljim omjerom snage i cijene, ali to opet ne special summona toliko puno. Možda će te više zanimat Fluffali ili D/D-evi. Oba decka inkorporiraju fuzije i dok Fluffali OTK-aju, D/D su control. Poanta je da oba decka početkom sljedeće godine dobivaju izvrstan support. D/D dobivaju Pendulum Domination structure deck koji ih mijenja u combo oriented control deck, manje stun nego prije (sad igraju Vanity's Fienda i malo synchroa, kasnije će synchroi biti fokus), a Fluffali dobivaju Frightfur Krakena koji dosta ubrza deck i poboljšava OTKove. Stvar je da su oba sada dosta jeftina, te manjkaju u snazi, ali bi se to trebalo promijeniti.

Paleozoici imaju potencijala, ali su bazirani na igranju jako puno trapova i nemaju baš OTK. SPYRAL i Subterror su TCG ekskluzive koje bi Konami u 2. mjesecu mogao ozbiljno pogurati, ali je loša ideja na to računati.

Preporučam ti da skineš ygopro, netdeckaš neke buildove deckova koje vidiš da toppaju i isprobaš da prvo vidiš što ti se sviđa od onog što se sad igra. A onda lako za nabavu, yugiohcardmarket seller s 1000+ refova i miran si.
Naslov: Odg: Trebam pomoc oko decka !?
Autor: d0m3h1ktv - Studeni 06, 2016, 17:48:08
Hvala na odgovoru, nisam ocekivao odgovor do drugog stoljeca...
Znaci yugioh market eu je siguran?
Moze samo pomoc oko toga, kolika je postarina itd.
Da narucujem od jednog sellera, od powersellera ili na koji nacin ako moze pomoc ?
Naslov: Odg: Trebam pomoc oko decka !?
Autor: d0m3h1ktv - Studeni 06, 2016, 17:50:57
Jel ovaj siguran ?
https://en.yugiohcardmarket.eu/Users/Cardman
Naslov: Odg: Trebam pomoc oko decka !?
Autor: railz0 - Studeni 11, 2016, 15:18:12
Je, siguran je. Imaju dosta dobar protection i za buyere i za sellere. Ako kupuješ od powersellera, onda si praktički 100% siguran da neće biti nikakvih problema s narudžbom, pogotovo ako uzmeš preporučenu pošiljku (4.5€ poštarina inače).

Od Cardmana nisam naručivao, ali sam broj pozitivnih refova ti govori da ozbiljno shvaća svoj posao (iako sam vidio brojne profile s manje complaintsa). Samo drži na umu da od novijih karata prodaje skoro isključivo njemačke, ako ti je jezik bitan.