žalba na moderatora: vrba_7
1. i osnovno: ovdje ima jako puno ljudi iz Zagreba i većina ih se nalazi UŽIVO iako dogovore trejd na forumu i razmijene si reffove, NEDODORLJIVI SU očito i nisam vidio da su nekome oduzeti reffovi
2. dogovorim trejd sa userom svereRI koji je iz Rijeke, ja sam 10 minuta od njega i sad šta bi ja trebao poštom njemu slat da on čeka dodatnih 3 dana poštu ili bi trebao odnest mu to kako god znam jer on tako želi ? to ja vas pitam jer ovo drugo sam ja napravio po njegovoj želji
3. kakvo je to glupo pravilo da ako se uživo nađeš s nekim jer je tako jednostavnije (a osobu ne znaš), ne smiješ mu dat reff ?! pa šta smo mi tu neka ozbiljno dioničko društvo ili samo jedna obična zajednica ?!
4. molim administratore da smire malo istoimenog usera vrbu koji je previše arogantan, bahat, bezobrazan i slično te ne vidi dalje od nosa jer je previše zaluđen nekim stvarima da bi razumio neke druge životne činjenice
5. zar je krivotvoren reff takav ako se nađemo uživo? po meni je krivotvorina nešto što nije stvarno, npr. ja napravim 2 profila i dajem si reffove sa tog profila to bi bilo krivotvoreno, a ne ovo
6. sad mi briši reffove vrba, banaj me, radi mi šta god oćeš mene nije briga uopće, boli me cvijet za tebe i ovaj forum, ima drugih načina kako se uspješno prodaju karte
toliko od mene, možda sam nešto zaboravio pa ću dodat
1. Po 10ti puta, NE STIGNEM vidjet svaki ref od svakog ussera na ovom forumu svaki dan i provjerit ga bio on od ussera iz Varazdina,Rijeke,Splita,Zagreba ili boguizanogu jer imam tonu posla na ovom forumu u trade arei, rijesavam probleme oko tradova forumasa preko foruma, facea pma te citam svaki post u trade arei a uz to imam privatan zivot obveze posao itd.. To sto ti imas nesto protiv zgagrepcanca nije moj problem.
2. Tko ti je rekao da si morao slati preko poste?Trejdaj se ti do mile volje sa kim zelis i gdje zelis uzivo al si ne smijes davat refove za trade uzivo.
3. Zali se na pravila trade sustava!
4. Ako je to potrebno admin ce to sigurno ucinit

.Bdw, taj isti arogantan bahat vrba koji ti je progledao kroz prste prvi puta kada si krivotvorio ref za trejdanje uzivo te ti se potrudio objasnit da se ne smije davat refovi za trade uzivo umjesto da ti je odmah dao kaznu bez upozorenaj i pardona!?
5.To sto ti pod krivotvorenjem smatras nesto drugo nije moj problem i problem ovog foruma. Jos jednom, evo ti link gdje ti jasno pisu pravila:
http://www.forum.yugioh-planet.net/index.php?topic=9387.0Ponavljam, ja ti ne mogu zabranit da pokusas nesto kao napravit drugi profil i davat si refove, ja te mogu samo kaznit za propuste u areama u kojima sam mod i upozorit wd-a na nesto tipa dvostruki accaunt.
6. Ako ti je zelja otic sa ovog foruma, ja te sigurno necu zadrzat.