Kad cujem rijec Dark Grepher odmah mi tlak skoci na 300 jer me je on zaje*ao na LOMCU i imao sam los score. Mrzim ga i nikad ga necu stavit u deck.
Sto se tice Gorza i Tragoedie uvijek su tu bile nekakve dileme cas sam igrao Gorza cas Tragoediu ali nakon puno testanja Tragoedia se nasla korisnija engo Gorz ejr mi je Gorz vecinom bio dead draw ili bi ga RFG-ao za Allure.
Opresija je dosta dobra u ovom decku cak sam donedavno runnao dvije ali isto su malkice orevise jre me nekada zeznu i dodju kao dead draw takodjer. Jedna u mainu a jedan u side decku Opressija.
Za Icarus se cak mislim da igram samo 2 jer mi je previse nekada 3 i isto dodje kao dead draw i nemam ga kako opalit. Mozda bi radje umjesto SD-a BOM ubacio ili nesto drugo? Imate neki prijedlog. 
P.S. Mozete naci nekakvu dostojnu zamjenu na Mind Control jer isto dolazi kao prokleti dead draw nekada ali evo opet sam je stavio. Sto kazete isplati li se igrati Mind u decku ili ne?
Za grepehra si u pravu.Vrlo cesto pojede hand i zna doci u vrlo los trenutak.Ja sam ga zamijenio sa sanganom al pošto je i on bio nekako spor zamjenio sam ga na kraju za treceg blizarda. Pokusaj ako ce ti se svidjet.
Opresija ti vise nije u bw-ima ono sto je nekada bila. Igraci su je drzali u mainu zbog zombie decka u proslom formatu koji je imao i do 10 special summona po turnu a opresija je bil najefektivniji lijek protiv toga. Isprobao sam opresiju i ja u svom decku al mi je jedino dobro dosla ako sam ju povukao u late gameu ili kad je protivnik imao znatno manje LP-a od mene te kada sam bio u prednosti sa poljem. Drzi ih u sajdu i ubaci ih po potrebi.
Icarus nemoj dirati. Da ih se 4 smije kartati, ja bi ih i 4 drzao. Icarus je glavna karta u tom decku, zbog nje je Bw tier1 deck. U 99% slucaja imas cost za njega al taj 1% ne smeta. Svaka karta je poencijalni rizik od death drawa tu se nemoze nista osim iskoristiti tu kartu u pravo vrijeme i na najbolji moguci nacin.
Ja bi ti preporucio gorza umjesto tragoedije. Kao sto sam rekao i Splicu, u pocetku sam mislio da je trago bolja jer se lakse summona al nije tako.
U bwu imas rijetko vise od 3 karte u ruci a steal eff rijetko kad upotrijebis, dok je gorz monster od 2700 + token od

. Teze ga se rijesit a whirlwind uvjek rado imas na polju.Kada ti rijese whirlwind, dovedes im drugi problem. Pogledaj im onda facu

Umjesto mind control ubaci treci book of moon. Karta je odlicna i imas puno comboa sa njom.
Solema bi ti preporucio da stavis u side deck i da mainas dust tornado pa da vidis sto ti bolje odgovara.