ajde, samo polako. Btw meni isto dolaze karte, pa stavim kad mi dođu isto. OT :Kako ti "Spirit of the six" prolazi u testanju, dvoumim se umjesto njega ili Enishia(Cancellator tak nešto, ali stari onaj)
Niko nema pravo bit bahat pogotovo ne neko ko je iz zemlje oko koje se trci utrka od 100m.
Jednostavno je odlican jer kad ispraznin ruku on me uvik spasava jer ga ekvipan , a ako povucen Kagemushu bez Kagekia u ruci napravin Shi-En-a.
Treba čekat 1 potez za Shi ena da ga spojiš na taj način. S tim bi Enishia igro protiv Reapera kojeg se teško riješit, pogotovo ako nemaš brionaca ili ako si ga odigro..
Znan , ali za toga treban Remuvat Six-e sta mi se nimalo nesviđa :/
Pa igraš jednog u decku, znači removat ćeš 2 Sixa eventualno.A nije loš.
A testat cu ga pa cu vidit
Dvoumim se između Spirit i njega.
Mislija san njega , ali ga nisan uspija nabavit , a onda san vidija build sa Spiriton kojega san ima pa ovo sastavija.
jedna karta simo tamo, to kako kome odgovoara. Čak mi se i spirit sviđa.
DaMorat cemo koju odigrat kad doden u Zg
Bump!
Ako vidim jos nekoga da je pije pice iz trafike unutar kafica tu bocu cu mu nabit u supak i letit ce vanka
Konkretno pitanje,pošto se ne kužim u Samuraje...Ali naveo si Testing Score protiv GB-a,pa me zanima koliko je taj score vjerodostojan (gledaj ko je igra sa tim deckom)
Gb mu nije do kolina
7. Nabijem tebe i tvoje pametno razmišljanje.
e sad još jedan problem,reko sam tati koliko koštaju deckovi i reko je da su yugioh karte sasvim bezveze i da mi to netreba,pa sam mu ja reko da ima turnira u carta magica u zagrebu(koliko sam čuo).