Eto
Sorry, nije zbog toga sto mi je ovo fav ach type a.k.a. my baby ali report je los.
#1 Veliko i malo slovo kod imena karti.
#2 Six Samurai United: Kazes da aktiviras SSU te summonas random Six Samurai-a da dobi counter. Opponent pali MST i unisti SSU, sada kako je to -1 ? Maths ph41l ! To je 0, dewsio se 1-4-1 trade, ovisno o situaciji cak nije i negativna nula, SSU je atraktivan fodder za trade-off Dust/MST-a da smanjih rizik da ti pokupe GWotS. Osobno bi samo palio Dust/MST na SSU ukoliko ima 2 countera ili ako je crucial momment u partiji, rade ih cuvam za GWotS koji je ipak pravi engine deck-a, no don't get me wrong SSU je sick sic karta ako ju pravilno odigras.
#3 Missplay: Imas Gateway i summonas Irou pa zatim GM da ga boostas za 1000 Atk da rusi JD-a ? Problem #1 je Honest and #2 jednostavno je bolje summonati Hand, prizvati GM, traziti jos jednog GM-a, rusiti JD effectom, summonati novog GM-a i ako zbilja zelis das mu boost od 500 atk. Dapace cak je Zanji bolja opcija za attackera.
#4 Reasoning i Enishi, dok je Enishi personal stvar,u turbo-box varijantama deck-a di igras 11-max 14 Six Samurai-a se ne isplati igratijer ti decimira broj targera za reciklazu iz Graveyarda te nije auto-summon-able. Reasoning je druga stvar, inace odlicna karta u starim buildovima, pogotovo za vrijeme kada je DMoC bio legal i cesti tech, danas je neigriv u SS jer su vecina igrvih foddera Lv3 i/ili Lv4, te riskiras mill GWotS-a. Karta je precesto -1 te s dodtnim rizikom da ces ostati bes L00p engina je u prevelikom bed-u.
#5: Deck list, je simply bad, Yaichi je pre-spora karta, monster od 1300 ATK-a koji nakon eff. nemoze napadati a jos uz to mu je poreban dodatni fodder da uopce aktivira eff. Not good, makximalno mozes jednog tech-at,. Slicno s Irou, jedino sto ruzi Ryko, Hamster i Spy, a sve to moze i komotno GWotS l00p srediti, nije los to nije ali na vise od jedan se ne isplati. Dark Bribe ali nema Solemn ?
To je sto se tice samog arch-type-a, yea I'm bitchy.
No style, mozda je to u meni ali mi se cini forced i non-original, opis karte da je "Fora" ili da je "Zakon" bi bas nije nes ...
Goodluck next time