Yugioh Planet

Yu-Gi-Oh! TCG - Public => Events and Tournys => Autor teme: Xyster - Siječanj 20, 2019, 12:21:25

Naslov: Savage Strike (SAST) Release Celebration i Sneak Preview turniri
Autor: Xyster - Siječanj 20, 2019, 12:21:25
Uskoro u prodaju dolazi nova edicija - Savage Strike (SAST), a uskoro će i igrači imati priliku igrati sa SAST kartama i osvojiti boostere na svojim turnirima! Lokalni turniri dobiti će Sneak Preview turnire ili Release Celebration turnire (ovisno o tome što su voditelji odlučili) na kojima će se moći dobiti SAST booster.

 
Release Celebration Turniri

Igrači plate 55 kn na upadu i pritom dobe 1 booster SAST i promo kartu Shiranui Squiresaga (http://yugioh.wikia.com/wiki/Shiranui_Squiresaga). Turnir igraju s svojim deckom, te na kraju turnira se otvaraju dodatni boosteri SAST i OTS Packovi, te pickaju karte prema poretku, kao i na regularnom turniru, te pobjednik dobiva playmat.
Dodatno, igrač može platiti 30 kn umjesto 55 kn, no tada prilikom prijave ne dobiva SAST booster i promo kartu, te na kraju turnira ne može osvojiti playmat (u tom slučaju playmat ide prvom igraču po poretku koji je je platio 55 kn prilikom prijave).


Sneak Preview Turniri:

Igrači prilikom prijave plate 160 kn i za to dobiju 5 boostera SAST i promo kartu Shiranui Squiresaga (http://yugioh.wikia.com/wiki/Shiranui_Squiresaga). Otvore tih 5 boostera i od karata iz njih slože deck s kojim igraju. Sve karte koje su otvorili ostaju njima. Moraju igrati s tim kartama koje su otvorili; ne smiju se mijenati s drugim igračima i tako složiti deck za ovaj turnir (poslije turnira se naravno mogu mijenjati). Na kraju turnira pobjednik dobiva playmat. Te na kraju turnira kao na normalnom turniru se pickaju karte prema poretku iz dodatnih boostera SAST i OTS Pack boostera.


Raspored turnira (turniri će se održati na mjestu i u vrijeme regularnih lokalnih turnira):



(http://www.forum.yugioh-planet.net/index.php?action=dlattach;topic=20430.0;attach=3428;image)